• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Обласні змагання з радіоконструювання.

Обласні змагання з радіоконструювання.

2017-01-22

22 січня 2017 року на базі Тернопільського обласного комунального центру науково-технічної творчості школярів та учнівської молоді відбулися обласні відкриті змагання з радіоконструювання, присвячені Дню Соборності України. Команда Теребовляської СЮТ була представлена керівником команди Самолук В.І, та вихованцями Бецель Сергієм і Самолук Василем. які здобули VI командне місце. Захищали свої розробки з радіотехніки та радіоелектроніки 18 учасників з 8 позашкільних навчальних закладів області,

В програму змагань входили 3 етапи:

- теоретичний залік;

- розробка друкованої плати;

- швидкісний монтаж та налагодження радіоелектронного пристрою.

Змагання проводилися серед двох вікових категорій: молодшої – до 15 років та старшої – до 18 років. /Files/images/DSC_0862.JPGУчасники змагань демонстрували здобуті у процесі навчання теоретичні знання, які закріплювали практичними роботами, а саме виготовляли придатні для користування у побуті електронні пристрої – мелодійний сигналізатор та світло-звуковий прозвонювач.
Під час заходу в День Соборності України для учасників змагань була організована зустріч з нашим земляком, вихованцем центру, учасником АТО Юрієм Заблоцьким та його побратимом Петром Бураком.

Кiлькiсть переглядiв: 167

Коментарi