• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Семінар керівників гуртків фото та відеостудій

Районний конкурс виставка дитячих робіт"Зимова фантазія"


Організатор : Теребовлянська районна станція юних техніків


Дата початку: 09.01


Дата завершення: 09.01


Час початку: 12:00


Час завершення: 16:00


Місце проведення заходу: СЮТ


Опис :

на фото вироби виготовлені гуртківцями СЮТ/Files/images/DSC03845.JPG

9 січня 2015р на станції юних техніків була організована виставка на тему «Зимова фантазія»,як творчий звіт вихованців позашкільного закладу-переможців шкільних та районних масових заходів проведенних у 2014р.

Декоративно-ужиткове мистецтво — один із видів художньої діяльності, твори якого поєднують естетичні та практичні якості. Декоративне означає «прикрашувати». Ужиткове ж означає, що речі мають практичний вжиток, а не лише є предметом естетичної насолоди. Головне завдання декоративно-ужиткового мистецтва — зробити гарним речове середовище людини, її побут.Цей вид творчості широко розвинутий – про це свідчить звітна виставка робіт вихованців теребовлянської станції юних техніків.

Виставку відвідали учні та мешканці міста, всі ті , хто любить творчість у різних його проявах, створює неповторні шедеври своїми руками або бажає придбати навички виготовлення оригінальних виробів і прикрас. На нашій виставці представлені роботи майстрів різних напрямків сучасної творчості, елементи декору і всі необхідні поради для реалізації своїх творчих ідей!